2010-01-31
 13:32:18

bad day.

Hela jag är på dåligt humör just nu. Och varför? Nej det vet jag inte! Kanske för jag bråkade med en kille som trodde han visste allting om mig? Och sen blev han lite rädd så han blockade mig? Var det därför?
Jag vet inte! Sen är jag sur på Fredrik också, för han tror att jag är värsta sexboken? Att jag vet allt om sex? Han ställer alla frågor till mig bara: Finns det något bra glidmedel?
Den fråga ställde han nyss? Shit! Särare finns på denna världen!
Just nu är Jesper den ända som gör mig glad, för han är frammåt idag! Så nu sitter vi och smsa, och tack gode gud för det. Annars skulle jag väl varit sura på alla.. Mm.. Såhär går det! Och skyll inte på mens, för det har jag inte! Jag vill bara ut nu och träffa folk.. Men ändån är jag piss trött.. Ja vi får väl se vad som händer!!
Skriver senare . Hejdå! OCh då hoppas vi på ett glatt humor. OBS!!! jag putar med röven, därför den ser stor ut.
2010-01-31
 10:07:19

Hbg igår

Igår blev det HBG det var ju mkt roligt haha! Seriöst.. Fabian och Andreas kom också dit. Också träffade jag nille, han var på pubben hihi. <3
Det var en mycket bra dag iallafall. Vi fick ragg med hahaha! aja puss på dagen. Ssen idag ska jag nog bara ta de lungt.. är lite små trött från igår.. Vi höres!!
Här kommer bilder fr¨n när jag kom hem igår haha.. Sminket hängde och oseriösa bilder. Obs kolla mina fina naglar!!!





2010-01-30
 09:48:49

....

Man kan säga huvudvärk,sur,irriterad. Och halsbränna haha.. Men det har jag varje morgon! Oskönt tycker jag hehe. Igår blev det ändån bara att vara hemma. Mamma fyllde år. Idag blir det Perstorp eller Hbg vet inte vilket..
Jag skriver mer sen när jag har lust. Pöss
2010-01-29
 10:52:02

Örontöjning!!




Ha ha ha.. Vad ska man säga?! Örontjöning kanske? Haha..
Ny header har jag med! Finare? Bilden är kanske lite nåväl mobbad? Men jag bara älskar den ändån, header asså!
Senare ska jag till perstorp med lilla piggy. Vi ska träffa Alex och hans kompis antagligen, och så ska vi träffa Jesper!
Hemma idag igen från skolan, är helt frisk.. Men vadå olönt att gå till skolan sista dagen i veckan när man inte har varit där på hela veckan liksom!
Precis.. Kommer antagligen lite mobbade cam bilder på mig sen när jag har gjort mig i ordning! Haha..
Puss
2010-01-28
 15:40:05

haj

Imorron är det Fredag! O gud vad man längtar.. Idag ska jag ha anisktmask igen, för gud vad hyn blir bra! :-)
Man ska ha det två gånger i veckan, och jag har haft det en , så idga ska jag ha de igen! Såja.. Sen ska jag duscha lite senare. Min mamma handlade lite till mig idag igen! Men bara lite.
* Databorste. ( Man typ, tar bort dammet från tagentbordet och dataskärmen och sånt, det behövde jag väldigt mkt)
* Ansiktsmask.
* Örontöjning (haha).
* Stora örhänge.
* Mellanstora örhäng med leopard hjärtan.
* Och en hemligsak hihi, dyrt va de.
Tack mamma!
Senare kommer mammas kompis hit. Om ni bryr er?
Också imorgon ska jag få cider.
Jag har lite smått huvudvärk, illa det.. Menmen..
Vi hörs senare idag. Pöss

2010-01-27
 21:29:00

jasåjaså.

Sjuk har jag varit sen måndes.. Börjar bli lite tråkigt nu, men det är på bättrningväg! Är nästan frisk! Woho..
Under denna tiden sen måndes, har jag mest kollat tv!!! Också har jag haft anisktmask, så himla avkopplande.. Oh ja, just nu kollade jag mitt bmi som visar:  jag är underviktig! Ha-ha.. Jag känner inte så själv precis.. Men det var ju bra att jag inte var överviktig ha-ha.. För jag känner mig lite överviktig! Haha, skämt å sido.. Nej men jag känner inte mig underviktig precis! Aja, nog pratat om min vikt, gillar inte det!
Jag har även fått lite saker av mamma under veckan.. Och ni behöver faktiskt inte mobba trosorna, för dom är mina menstrosor. Hahaha vill ju inte mensa ner (om man råkar) mina vanliga precis. Gud vad äckligt hihi! Där kommer bild på min mammas shopping sen. Så söt hon är. Och just de, vet ni? Min underbara mamma fyller år på fredag, hon blir 41! Grattis i förskott mami!
Och som jag berättade innan gjorde ju mamma och pappa vid på mitt rum och så i helgen? Och jag älskar verkligen mitt rum nu, det är så bekvämt på något sätt. Plus min katt verkar också gilla det. Han tillbringar sina dagar här inne hihi! Men nu ska jag faktiskt ta och sova, jag är ju lite ofrisk! hihi!
Puss


Måste på peka att det diademet kostade minsann 100 kronor! Sjusjutton!
Plus jag hatar härmisar så ni vet?!
2010-01-24
 16:59:50

over.

Nu är helgen över!! Ååh, nu börjar skolan.. Men jag har verkligen jätte ont i halsen nu.
Hoppas det går över snart, för det är verkligen jobbigt att ha det.. Eller vad säger ni?! Idag blev vi klara med rummet iallafall. Mitt rum är brunt & rosa, min style! Ha-ha.. Men iallafall, i helgen har jag gjort:
Fredes: Jag och Amanda tog tåget till Perstorp, och då stack vi hem till Amanda och skulle göra pommes! Ha ha ha.. Ja, ni kan ju lista ut vad som hände.. Sen ville Tommi och hans kompis ville komma och hälsa på oss, och sen sova hos Amanda antagligen eftersom dom inte bor i Perstorp precis. Men det sket sig, för jag fick inte sova över i fredes för jag var tvungen att börja måla rummet med mamma o pappa tidigt på lördagsmorgonen.. Men istället så var jag och Amanda med Alex och Pierre.. Vi körde runder lite först, så körde vi förbi min kompis firma! Och då bad jag dom köra in där, för jag var så himla kissnödig.. Så jag lånade hans toa och köpte även en energidricka! Haha.. Sen träfffade vi Mange också.. Och sen körde dom hem oss, så var vi med Dante ett litet tag. Sen kollade vi film.
Lördag: Det blev Perstorp då med ha ha ha..
Söndag: Blev att göra klart sista i rummet, och nu pluggar jag! Ucsh..
2010-01-19
 15:48:05

tisdag in my as.

Vaknade 10;40 ungefär och tog upp mobilen, där var ett sms blandannat av Alex.
Han frågade om jag var vaken! Så svarade jag han o sånt, sen erbjöd han sig att köra mig till skolan, och vem tackar nej till det?! Så han och Mange kom och hämtade mig vid 11:20, så skjusade dom mig till Elin, för jag skulle in där först, för hon bor precis brevid skolan. Så gick vi till skolan och hade två lektioner.. Väldigt lönt haha!
Sen tog jag bussen hem och fika och lite sånt, och nu ska jag plugga! Puss.
2010-01-18
 20:40:30

Bilder.

Födelsedagen.
Och bild på mig.


Dom ser ut att ha en spännande diskution..

he like it!

Och jag! hihi, kolla mina sessia pyjamasbyxor!
2010-01-18
 20:36:27

Lägger in några bilder vi har missat!

Dagen med mig och amanda.


jag skulle vara gravid. bra gick det haha..



fråga mig inte..

min söta & bästavän!!

2010-01-18
 20:26:20

im sorry again..

Ååh, jag vet inte vad det är med mig! Slutat att intressera mig av blogg har jag iallafall.. Men nu ska jag försöka igen. Men självklart läser jag några bloggar.. Läser blandannat; Kenza , tyra , kissies , och lilla emmy! Det är dom bästa bloggarna! Men under tiden jag inte har skrivit här, så har jag hunnit att fylla år! Woho! Fick många fina saker. Men födelsekvällen tillbringade jag i Perstorp bland mina vänner.. Och det blev verkligen lyckat.. Tack för det hörru!
Idag har jag varit hemma från skolan vilket blev tråkigt.. He he.. Och blir de antagligen imorron också, för vi har bara två lektioner, dom två sista. Och jag kommer inte ner tilll skolan, så jag får väl hoppa det.. Aja, vi hörs senare. Puss.
2010-01-10
 14:50:37

Förlåt!

Ååh, förlåt för jag inte har skrivit på ungefär en vecka! Men jag har inte haft så mycket tid. Jag har ungefär varit med kompisar varje dag.. Men jag kan berätta om vad jag gjorde igår?! För jag kommer inte ihåg dom andra dagarna haha..
Igår:
Alex,Pierre,Mange hämtade mig vid halv 7. Vi körde till Perstorp. Jag hoppade av hos Amanda och vi gick in ttill ica. Sen typ porrade jag mig på Fredriks bil, " Ge fan i Bettan " ha ha ha.. Shit.. Sen gick jag och Amanda hem och åt pizza som hennes pappa hade köpt. Sen skulle Amanda dricka lite yoggi, så skulle hon skaka flaskan, men självklart slog hon till min käke när hon skakade den, och jag sprang in på toan och låg ner och gapflabbade, och Amanda hon låg ner på köksgolvet i "doggystyle" ställning och skrattade. När vi hade skrattat klart reste vi oss upp, och Amanda skulle hälla i yoggi i ett glas, när hon kollade på flaskan, såg hon pussmärke från mina läppar, liksom när jag skrek eller flög iväg så kom mina läppar också på flaskan. Och då började vi gapflabba igen.. Det var riktigt kul! Sen kom Alex och Mange och hämtade oss, så tillbringade vi kvällen med dom. Sen körde dom hem oss, så kollade vi på film! Mysmys, men jag var jävligt trött haha..
Tack för igår pojkar & flicka! :)